Acceso clientes


Enlaces primarios

Elaboració

Tast i selecció de cafè

La selecció dels millors cafès del món i el seu control organolèptic per mitjà de, entre altres, el tast a la brasilera és el primer pas per aconseguir la qualitat total.

Torrat

Només el nostre torrat lent i adequat a les característiques pròpies dels orígens que produïm assegura una tassa perfecta.

Barrejat

El secret dels millors "blends" resideix en la quantitat justa de cada origen, per això les tecnologies més modernes són les nostres millors aliades.

Vistes generals de les instal•lacions i maquinària

Un lloc per a cada cosa i cada cosa al seu lloc.

Oficines

Darrere d'un quilo de cafè excel•lent hi ha una gestió administrativa i productiva exemplar.

Envasat

Només les més avançades tècniques d'envasat permeten mantenir al 100% les propietats organolèptiques de les nostres mescles.

Emmagatzematge

Directe de la plantació a la torradora i d'allà, als nostres clients, no hi ha major seguretat de qualitat i frescor.

Resultat final: la tassa perfecta

El nostre objectiu és que els nostres clients comprin el millor cafè, però, que serveixin als seus establiments la tassa perfecta.

  • Cafés el Criollo, S. A.
  • Polígono San Valero, Nave 83
  • 50013 Zaragoza · España
  • Tel: +34 976 50 02 28

Copyright © 2017 Cafés El Criollo - Desarrollo: Efor Internet + Servicios tecnológicos